Njut av naturen 52 veckor om året

Andalusier, valack, *01.08.2003. Vi köpte Flamenco i Spanien 2008. Han är på god väg att bli en duktig Working-Equitation höst. Men han gillar turridning mycket där han visar stor uthållighet och starka nerver. Fast egentligen är han mammas häst.

Tinker/Paint-Mix, valack, *01.01.1999. Den lilla stora hästen har mycket roliga saker för sig, så med honom kan man ha mycket kul. Han apportera bättre än vår hund! Och inte minst är han väldigt bekväm att sitta på. I skog är han en nybörjarhäst.

Tinker *04/2007, Tinker. Ponnyn för de små och stor ryttare. Inte den snabbaste, men nyfiken. Han stoppar allt i munnen för att testa. Lära sig gärna nya tricks och blir en riktig bra dressyr-, trail-, skogs- och hopphäst. Han kan gör allt!

Dülmener vildhäst/Quarter-Mix, valack, *10/1998. Oftast beter han sig som sin namne: lika tjurig och enveten som „Rocky“. Han är flock ledare. Hans breda rygg är väldigt bekväm att rida barbacka på och hans jogg är somm att sväva på moln...

* 2004, Nordsvensk Brukhäst. Han ser större ut än vad han egentligen är; han väger nära 650 kg och är 1,50 m hög. Det känns som små jordbävningar när han galopperar och han tar sig fram i terrängen utan rädsla.

* 08.2010 Hankatt och musjägare. Phoenix kom tillsammans med en häst. Det var inte planerat men nu har han funnit ett nytt hem i Buskahult. Han älskar verkligen att kela, när han inte fångar möss.

Shorthair-Collie-Mix från Grekland, f. 090501. Vår vakthund, som älskar att skälla när främlingar kommer.

* 2010, Irish Cob. Han föddas i England och växte upp i en stor flock. 2017 importeras han till Sverige. Han är en optisk en typisk tinker med två-färgad mustach, men ganska snabb.

* 2010, Irish Cob/Kallblodtravare. Fantastik unghäst med stor potential. Han ridas bettlös och tycker verkligen om det. Ser liten ut som en spansk häst.

2003, Gotlandruss. En riktig känslig barnpony. Gör alldrig något dum. Är en bra läromästare också för liten barn.